Business- en product development

Business development: praktisch met meetbaar resultaat

Innovatiemakelaars heeft de kennis en ervaring in huis om vanuit verschillende disciplines een integraal innovatie actie plan op te zetten en samen met u uit te voeren. Veranderingen tot uitvoer brengen binnen uw organisatie is complex en vaak een moeizaam proces. Het resultaat van uw inspanningen wordt mede bepaald door het succes waarmee u veranderingen bedrijfsbreed door kunt voeren. Wij geloven dus ook niet in losstaande verandertrajecten. U heeft als ondernemer een visie van hoe uw bedrijf eruit moet zien, wij helpen u om deze visie in de praktijk vorm te geven.

Het bedenken, ontwikkelen en vermarkten van een vernieuwend product of dienst is een lang en kostbaar traject. Gedurende dit traject begeleiden wij in de verschillende fases. De benadering van de case is altijd integraal met een team van bewezen professionals. Hierbij kunt u denken aan de begeleiding omtrent de te kiezen ondernemingsvormen, financieringen, subsidies, idee-generatie, technische idee realisatie, vermarkten, vinden van businesspartners en operationeel management.

Het startpunt van ons traject ligt altijd in een bedrijfsanalyse waarbij we een aantal aspecten in kaart brengen (mens, markt, product en financiën). Wij noemen dat zelf “gewoon kennis maken”. Het bedrijf, uw persoonlijkheid en de ondernemerskwaliteiten staan in deze analyse centraal. We moeten beide het gevoel (en na verloop van de tijd) – de resultaten zien dat we als partners waarde aan elkaar kunnen toevoegen. Een lange termijn samenwerking is ons doel, en dat heeft ervoor gezorgd dat het grote merendeel van onze relaties lange termijn aan ons verbonden zijn.

 

Product development: creatieve, innovatieve en toepasbare oplossingen

Vanuit een technische- (HTS) en universitair-bedrijfskundige achtergrond is Innovatiemakelaars al ruim 25 jar betrokken bij het vormgeven en uitvoeren van productontwikkelingsprojecten. Voorbeelden hiervan zijn diverse machines, apparaten, industriële- en consumentenproducten. Innovatiemakelaars is sterk in het vanuit de technische expertise vinden van creatieve oplossingen in het ontwerpproces. Hierdoor kunnen wij, in samenwerking met onze klanten en partners snel en succesvol complete producten ontwikkelen.