Business development: praktisch met meetbaar resultaat

Innovatiemakelaars heeft de kennis in huis om vanuit verschillende disciplines een integraal advies te geven voor uw organisatie. Een verandering teweeg brengen binnen uw organisatie is complex en vaak een moeizaam proces. Het resultaat van uw inspanningen wordt mede bepaald door het succes waarmee u veranderingen bedrijfsbreed door kunt voeren. Wij geloven dus ook niet in losstaande verandertrajecten. U heeft als ondernemer een visie van hoe uw bedrijf eruit moet zien, wij helpen u om deze visie in de praktijk vorm te geven.

Het bedenken, ontwikkelen en vermarkten van een productidee is en lang en kostbaar traject. Gedurende dit traject begeleiden wij in de verschillende fases. De benadering van de case is altijd integraal met een team van bewezen professionals. Hierbij kunt u denken aan de begeleiding omtrent de te kiezen ondernemingsvormen, financieringen, subsidies, idee-generatie, vermarkten, vinden van businesspartners, operationeel management.

Het startpunt van ons traject ligt altijd in een bedrijfsanalyse waarbij we een aantal aspecten in kaart brengen (mens, markt, product en financiën). De ondernemerskwaliteiten staan in deze analyse centraal. Na de analyse besluiten we om eventueel te participeren in de ontwikkeling.

Participaties waarin we altijd interesse tonen hebben de volgende kenmerken:

  • Ondernemer met aantoonbare ervaring & persoonlijke affiniteit met zijn markt
  • Business-to-business niche markt
  • Combinatie van hardware en (web) software